werkwijze

‘Denk groots en maak het groter’

Misschien speel je al met de gedachte om een groot kunstwerk aan te schaffen maar weet je nog niet precies wat je zoekt en hoe dat dan in zijn werk gaat. Daarom hier een korte uitleg van mijn werkwijze.

Kennismaken

Ik ben van mening dat een goed kunstwerk begint met een goed gesprek. Daarvoor kom ik graag naar je toe want zo kan ik direct een inschatting maken de mogelijkheden die de ruimte biedt en jouw persoonlijke voorkeuren leren kennen.

Keuzes maken

Voor ik mijn computer aanzet, bepalen we samen het formaat en het materiaal waarop jouw design wordt gedrukt. Bijvoorbeeld op aluminium(dibond), doek, naadloos behang of rechtstreeks op de muur zelf. Zodra dat vaststaat, ga ik voor je aan de slag. Het ontwerpproces neemt enkele weken in beslag.

Akkoord?

Zodra mijn design af is, stuur ik het je toe om te checken of het aan je verwachtingen voldoet. Zo niet, dan pas ik het aan en anders zorg ik dat je ontwerp wordt doorgezet naar de drukker. Die neemt het vanaf dat moment over.

Big reveal!

Wanneer de drukker het design heeft overgezet op het gekozen materiaal, neemt hij contact met je op om te bepalen wanneer het werk geïnstalleerd kan worden. Op de dag van levering wordt het werk nauwkeurig en stevig bevestigd aan de door jou gekozen muur. Persoonlijk raad ik je aan om daarna een flinke borrel te organiseren om je nieuwe aanwinst aan iedereen te laten zien.